English version 
 
                     
 

2009.07.27 :
WorldGames 2009 - karate
2009.07.01 :
18. Maccabiah - Izrael
2009.05.10 :
Sportnap 2009
2008.06.01 :
Maccabi Sportnap - 2008

Guttmann BélaRendelje meg hírlevelünket:
 
Adjon meg kulcsszavakat:
 

Tippek és eszközökHogyan használhatja az internet oldalakat egyszeruen és hatékonyan?

A következokben bemutatjuk, hogyan épül fel a Maccabi VAC honlapja és hogyan használhatja legegyszerubben oldalainkat. Bemutatjuk, hogy oldalaink nem csak azt tartalmazzák amit mi szeretnénk elmondani Önnek magunkról, hanem Ön is egyszeruen és gyorsan kapcsolatba léphet velünk. Elmondhatja véleményét, további információt kérhet.

A kívánt információ megtalálása:

A gyors és hatékony navigálásra több eszköz, lehetoség is rendelkezésére áll. Ha - mondjuk - kíváncsi valamely szolgáltatásunk pontos leirására:

kövesse a menürendszer választó gombjait, vagy

nézzen utána kivonatos tartalomjegyzékünkben, az un. Web-térképen, de

megkeresheti az adott szó vagy szókapcsolat szerint is a Keresés oldalon!

A menürendszernek két szintje van: a felso egysoros menüsor az elso választás, merre is szeretne továbbhaladni oldalaink között. A második szint az almenük.

Válasszon belolük, s nagy valószínuséggel el is jutott a keresett oldalhoz, de legalábbis egy utaláshoz, egy linkhez, hogy hol találja azt meg.

Amennyiben így nem találja a keresett információt, lapozzon a Web-térkép oldalra, ahol oldalaink kivonatos tartalomjegyzékében biztos megtalálja a további navigálás helyes irányát.

Ha netán így sem találta meg a szükséges információt, a Keresés oldalon biztosan megtalálja, ahol az Ön által konkrétan keresett kulcsszavak alapján tud a Maccabi VAC oldalain keresni.

Beállítások: oldalainkat a normál - leggyakrabban használt - méretu monitorokra terveztük. Ez azt jelenti, hogy ilyen monitorokon célszeru teljes méretében használni böngészo ablakot. Kisebb ablakok esetén néha lemaradhat fontos rész. Nagyobb ablakok esetén viszont - természetesen - könnyebben igazodhatunk el, kényelmesebb a használat. A színek beállítása a 16 ezres vagy nagyobb értéken optimális.

Kérjük küldje el nekünk véleményét és kérdéseit oldalainkról.